ISOPLUS d.o.o. – Srbija

 

ISOPLUS d.o.o – Srbija osnovana je oktobra 2001 god. u Beogradu kao preduzeće za prodaju predizolovanih elemenata daljinskog sistema grejanja iz proizvodnog asortimana holdinga ISOPLUS Vertriebsgeselleschaft m.b.H. Rosenheim - Nemačka koga u Evropi čini niz samostalnih proizvodno-distributivnih ili čisto distributivnih celina.

Više od 30 godina holding ISOPLUS Vertriebsgeselleschaft m.b.H. se razvija, proizvodi i prodaje predizolovane elemente sistema daljinskog grejanja  koji služe za snabdevanje toplotnom energijom čitavih stanbenih oblasti i svih tipova industrijskih postrojenja.

Preko  1000 zaposlenih na različitim lokacijama u Evropi čini holding ISOPLUS  jakim i pouzdanim partnerom koji može da odgovori na izazove koje pred nas postavlja rastuća međunarodna baza naših korisnika.

Od 2006 god ISOPLUS d.o.o. - Srbija poseduje proizvodnu celinu u Aleksincu iz koje najvećim delom snabdeva tržište Srbije, a po potrebi i zemalja u regionu.

U našoj proizvodnoj celini izrađujemo predizolovane elemente daljinskog sistema grejanja u dimenzijama DN 20 – DN 600 koji su pogodni za postavljanje u zemlju - kanale (opciono i izvan zemlje), a prilagodljivost najzahtevnim trasama toplovoda (gradske  sredine, različite strukture zemljišta itd.) obezbeđena je raznovrsnošću primenjivih delova i kompenzacionih elemenata.

U saradnji sa ostalim članicama holdinga ISOPLUS Vertriebsgeselleschaft m.b.H. tržištu možemo ponuditi predizolovane elemente daljinskog sistema grejanja (predizolovane cevi, fitinge, ventile i spojnice) i u dimenzijama do DN 1000.

Raznovrsnost našeg proizvodnog asortimana i kratki rokovi potrebni za izvođenje radova na izgradnji toplovodne mreže korišćenjem naših proizvoda rezultuje da je ometanje svakodnevnog života prilikom izgradnje toplovodnih mreža svedeno je na minimum.

Sve zavarivačke radove na izradi predizolovanih elemenata daljinskog sistema grejanja izvodima u našem Sertifikovanom zavarivačkom pogonu (prema standardu ISO 3834-3) u sklopu naše proizvodne celine u Aleksincu.

 

Sertifikati o tipskom kontrolisanju

Posedujemo sertifikate o tipskom kontrolisanju za naše proizvode prema standardu SRPS EN 253, SRPS EN 448, SRPS EN 488, SRPS EN 489, kao i sertifikate o periodičnom (godišnjem) kontrolisanju proizvoda kojim potvrđujemo kvalitet naših proizvoda u kontinuitetu. 

Sve sertifikate su izdale akreditovane organizacije u Srbiji. 

Dobrodošli u svet energetske tehnologije.

Isoplus grupa

Više od 30 godina Isoplus grupa se razvija, proizvodi i prodaje sisteme cevi za snabdevanje grejanjem čitavih oblasti i svih tipova industrijskih postrojenja.

Isoplus filozofija

Svakodnevno redefinisanje oznake kvaliteta "Napravljeno u Nemačkoj". To činimo sa kreativnom tehnologijom, stručnošću, znanjem i posvećenošću kao i dubokom ličnom obavezom.


Regionalna saradnja

Sa više od 1000 zaposlenih na raznim lokacijama mi smo jak i pouzdan partner za našu rastuću međunarodnu bazu kupaca.

Ušteda energije

Inovacijama i istovremeno najekonomičnijim varijantama predizolovanih cevnih sistema dovodimo do uštede energije. Tako smo stvorili patentiranu isoplus-duplu cev.


KVALITET, INOVACIJA, TRADICIJA

Kontinuitet i pouzdanost su naše jake strane.
Inovativna rešenja naša strast. Kvalitet i usluga naši izričiti ciljevi.

Scroll Up
error: Sadržaj je zaštićen !!!